Jouw financiële toekomst


Wij zijn Hornstra Advies.
Ik ben Lauren Hornstra, en als financieel adviseur en onafhankelijke tussenpersoon sta ik voor je klaar.

Ik ben er niet om jou iets te verkopen. Wat ik wel doe? Ik help jou op financieel vlak.

  • Misschien kun je hulp gebruiken bij het vinden van een goede(!) verzekering, en vind je het fijn wanneer je weet dat alles goed geregeld is en dat jij er geen omkijken meer naar hebt. Ook niet bij onverhoopte schade.
  • Misschien ben je op zoek naar een stukje financieel advies, of advies bij vermogensopbouw. Geld voor later. Je hoort het vast vaker, maar niets doen is geen optie meer.
  • Of misschien heb je geen zin in de belastingaangiftes en boekhouding? Dat komt goed uit, ook dat verzorgen wij van A tot Z voor je.
Lauren Hornstra

Voor zowel particulieren als ondernemers

Wij nemen alle financiële zaken uit handen. Tenzij je het liever zelf doet natuurlijk.

Ongelukken zitten in een klein hoekje

Wist je dat je verzekerd bent als je zelf je smartphone laat vallen? Mits je de juiste dekking (met eigen schuldschade) hebt natuurlijk. En hoe zit het met de zonnepanelen, zijn die eigenlijk al verzekerd? Het is belangrijk om deze bij de opstalverzekering (of woonhuisverzekering) op te geven zodat ook deze gedekt zijn (enkel de 'betere' verzekeraars hebben zonnepanelen al standaard meeverzekerd).

Heb jij al een aansprakelijkheidsverzekering? Die verzekering kost maar een paar euro per maand, maar dekt wel schade die je (per ongeluk) veroorzaakt bij anderen. En dat schadebedrag kan flink in de papieren lopen! En misschien wel nog belangrijker: Schade door je (onhandige) kinderen en huisdieren is ook gedekt. Zoals met de fiets tegen de auto van je buren botsen... Of er ontsnapt een huisdier (of kind) en die bijt in de benen van je buurman.

En wat als er een conflict op je werk of met je pensioen zou zijn en je daar goed rechtsbijstand bij kunt gebruiken? Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp, zonder dat je hoge kosten kwijt bent aan een advocaat. Je kunt zelf je dekking kiezen, bijvoorbeeld rechtshulp bij werk en inkomen, of juridische hulp bij je huurcontract of koopwoning, aankoop  van producten of diensten, en problemen met cybercrime.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van risico’s die je kunt lopen en verzekeringen die je daarvoor kunt afsluiten. Wij kijken graag met je mee welke mogelijke risico’s op jouw situatie van toepassing zijn, en of je deze met een verzekering wilt afdekken. Ik zoek dan ook naar de beste dekking voor de beste premie.

Financieel advies en toekomstplanning

“Later” lijkt misschien nog ver weg, maar eigenlijk kun je er niet vroeg genoeg mee beginnen. “Later” wil je misschien je levensstandaard kunnen handhaven. Kunnen blijven genieten hoe je dat nu ook doet. Maar tegelijkertijd wordt het leven alsmaar duurder.

Of je hebt misschien meer geld nodig om na je pensioen eens écht te kunnen genieten. Of er is meer geld nodig om financieel voor je kinderen te (blijven) zorgen, bijvoorbeeld het bekostigen van de studie van je kinderen. Of misschien wil je wel vervroegd met pensioen. En heb je eigenlijk al een pensioenregeling, en weet jij wat je daar aan gaat overhouden?

Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden om er nu alvast voor te zorgen dat je later genoeg geld hebt voor jouw (misschien nu nog niet concrete) plannen.

Financiële administratie / boekhouding

Wij kijken niet alleen naar de financiële risico’s, maar helpen je ook graag op het gebied van financiële administratie. Zoals belastingaangiftes. Of je inkomsten en uitgaven groeperen en in kaart brengen en houden, zodat je altijd weet hoe je er financieel voor staat en wat er nog te wachten staat. Misschien ben jij iemand die daar hulp bij nodig heeft, of er zelf gewoon geen zin in heeft. Ook daarvoor zijn wij er!

Wij zijn de juiste partij als het aankomt op (bedrijfs)administratie, omdat wij het het allerbelangrijkst vinden dat dit secuur gebeurt. Tevens werken wij met een boekhoudprogramma, zodat alles mooi overzichtelijk in een systeem staat, en wij jou hiertoe ook toegang kunnen geven. Mocht je dat willen, want wij kunnen ons ook prima voorstellen dat je denkt: laat dat maar lekker aan iemand anders over.

Ondernemers en bedrijven

Wij zijn er ook voor de toekomst van ondernemers en bedrijven. We helpen je vooruit met vermogensopbouw, en wij adviseren en bemiddelen in verzekeringen die (onbetaalbare) risico’s afdekken. Als ondernemer loop je namelijk (grote) bedrijfsrisico’s.

Wat gebeurt er als jij, of een medewerker, een fout maakt en aansprakelijk wordt gesteld voor een grote kostenpost? Wat als er een ongeluk gebeurt op de werkvloer, of als een medewerker ziek wordt? Kun jij die kosten dan dragen? En zijn je inventaris, goederen en een eventuele bedrijfsauto goed verzekerd? Om nog maar niet te spreken over een klik op een verkeerd linkje..

De financiële gevolgen kunnen voor een ondernemer erg (of zelfs: te) groot zijn, en daar wil je natuurlijk niet op z'n zachtst gezegd wakker van liggen. Maar je hebt waarschijnlijk ook geen zin om je zelf in deze materie te verdiepen. Het is dan ook van belang dat wij samen je financiële risico’s in kaart brengen, en dat we zorgen dat je verzekerd bent tegen risico’s waarvan je de financiële gevolgen zelf niet kunt dragen.

Ook ondersteunen we jouw onderneming bij andere financiële vraagstukken, zoals strategische begeleiding, budgetkeuzes en optimalisatie van bedrijfsprocessen. We beginnen bij de financiële grondslag: een gedegen boekhouding en administratie. En ook kunnen we de belastingaangiftes voor je doen. Heb je die zorgen ook gelijk mooi uit handen. Je kunt erop vertrouwen dat wij het goed regelen. Wij werken secuur, accuraat en grondig.

Daarom kies je voor mij

Ik ben Lauren Hornstra en sta als onafhankelijke adviseur en tussenpersoon voor je klaar. Ik kijk naar welke verzekeringen in jouw situatie handig zijn, en daarbij zoek ik de beste dekking tegen een voordelige premie. En bij schade regel ik alles voor je en zorg ik ervoor dat er wordt uitgekeerd. Bij mij heb je alles onder één dak, en ik sta altijd aan jouw kant.

Naast de schadeverzekeringen zijn wij er ook voor jouw toekomstplannen. Interessant daarbij is om alle huidige en toekomstige financiën in kaart te brengen, alsook mogelijke financiële risico’s. Zo bouwen we (nog meer) financiële zekerheid voor je in.

Ben jij (financieel) al klaar voor de toekomst?

Neem contact met me op, dan nemen we samen jouw verzekeringen onder de loep en geven we samen jouw ideale financiële toekomst vorm!

Wij zijn er voor jouw financiële toekomst

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Laat ons weten waar jij mee zit, dan kijken we samen hoe we jouw toekomst financieel gaan vormgeven.