Hornstra Advies


Wij zijn een volledig onafhankelijk adviesbureau op het gebied van schadeverzekeringen. Om u over het juiste pakket aan verzekeringen of losse verzekering te kunnen adviseren, is het inventariseren van de risico’s de eerste stap. De tweede stap is het analyseren daarvan. Aan de hand hiervan zullen uw wensen tot een passend advies leiden. Hierbij maken we gebruik van verschillende verzekeraars, waardoor maatwerk het eindproduct wordt. Door ons netwerk aan verzekeraars kunnen wij u elke mogelijke schadeverzekering aanbieden die de juiste voorwaarden hanteert tegen de juiste premie.

De verzekering die bij uw situatie past

We bemiddelen zowel voor particulieren als bedrijven en bieden vakkundig en eerlijk advies. Of u nu op zoek bent naar een zorg-, auto-, inboedel-, gebouwen-, aansprakelijkheids-, doorlopende reisverzekering- of andere schadeverzekering, wij helpen u de beste voorwaarden tegen de meest aantrekkelijke premie te vinden. We zoeken samen met u naar de verzekering die zoveel mogelijk afgestemd is op uw persoonlijke situatie, of geheel in de behoefte voorziet van uw bedrijf.

Uw persoonlijk adviseur

De schadeverzekeringswereld biedt een ratjetoe aan mogelijkheden: voorwaarden, eigen risico’s, premies, dekkingsmogelijkheden en vooral maatschappijen. Via internet is het vaak niet moeilijk om een verzekering af te sluiten. Zeker een uitkomst voor diegenen die precies weten wat men wil en wat men moet doen bij een schade. Wellicht heeft u nog nooit een schade hoeven te claimen. En dus werd u nog niet geconfronteerd met de procedure van een schadeclaim en de daaropvolgende acties.

Uw tussenpersoon neemt die activiteiten en lasten van u over. Dat is service! Geheel gratis. En wij zetten uw belang voorop. Bovendien is het wel zo gemakkelijk dat u steeds dezelfde persoon aan de telefoon krijgt. Geen eindeloos keuzemenu.

Juridisch sterk

Het kantoor heeft uitgebreide juridische kennis in huis. Kleine lettertjes bestaan weliswaar niet meer in de voorwaarden. Ze zijn even groot - of zoals u wilt - even klein. Desniettemin kan het-tussen-de-regels-door-lezen van groot belang zijn. De redactie van de voorwaarden is nu eenmaal niet altijd even duidelijk. Onze juridische knowhow kan een beslissende rol spelen in het uiteindelijke resultaat. En dat geldt zeker voor uw schadeclaim. Het resultaat moet voor u tevredenstellend zijn.
 

Tussenpersoon

Bent u al voorzien van de naar uw mening juiste schadeverzekeringen maar toch niet geheel tevreden over de afwikkeling van uw schade of het dienen van uw belang? Heeft u behoefte aan 100% service, geen extra kosten in de vorm van zogenaamde aparte serviceabonnementen?

Laat u dan informeren hoe u kosteloos en op gemakkelijke wijze naar ons kantoor kunt overstappen. Ook als u zou willen dat uw schadeverzekeringen bij een van onze verzekeraars worden ondergebracht, helpen wij u graag met een gratis overstapservice. Wij verzorgen de opzegging en de nieuwe afsluiting. Een belletje of e-mail is al voldoende.

Wij staan voor u klaar

Het is aan u. Wij staan voor u klaar voor een analyse en inventarisatie om tot de juiste keuze te komen. Misschien twijfelt u of u wel goed verzekerd bent. Neem dan gerust contact met ons op. Ontzorging is ons motto.