Vergelijkingskaarten


Wij zijn er voor particulieren en ondernemers. Afhankelijk van jouw wensen, doelen en risico's adviseren wij je onafhankelijk in je keuze.

Omdat wij ook begrijpen dat veel mensen willen vergelijken om zeker te zijn met welke partij zij zaken willen doen, hebben wij (tevens verplicht overigens) hieronder onze vergelijkingskaarten* bijgevoegd voor de complexe en impactvolle producten. Zo kun jij onze diensten en kosten eenvoudig vergelijken met andere partijen.

Onze vergelijkingskaarten:

De vergelijkingskaart geeft inzicht in de aard en reikwijdte van de dienstverlening en de bijbehorende beloning (voor deze producten ontvangen wij dan ook geen provisie vanuit de aanbieder). Omdat wij met jou meedenken in jouw unieke situatie en wensen, willen we wel even aangeven dat de kosten in deze documenten slechts gemiddelde kosten zijn. Kosten kunnen anders uitvallen aangezien onze dienstverlening sterk afhangt van onder andere jouw vraagstuk.

* De vergelijkingskaart is de vervanger van het dienstverleningsdocument (DVD).

Wij zijn er voor jouw financiële toekomst

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Laat ons weten waar jij mee zit, dan kijken we samen hoe we jouw toekomst financieel gaan vormgeven.